MAD MED MEYERS MADHUS vol. 3

...

Efter rigtig efter mange forespørgsler - og fordi vi synes, det er en rigtig god ide - udbyder vi nu for 3. gang 2 inspirationsdage med MEYERS MADHUS for køkkenchefer på vores medlemsinstitutioner; en dag i Jylland (25. maj) og en dag i København (30. maj)

”På dagen tager vi udgangspunkt i de gode, grønne måltider".

Vi går i køkkenet og tilbereder grønne retter sammen, og I får opskrifter og baggrundsteori med hjem.

I får også mulighed for at dele erfaringer med køkkenchefer fra andre dag- og døgntilbud.

Vi går på jagt efter den ’grønne umami’ og arbejder med grønne proteiner, gode tilberedninger og tilsmagning. Kort sagt, opskriften på fantastiske, klimavenlige måltider.

Vi dykker ned i, hvordan I med grønnere måltider kan gøre klimaet en tjeneste og hvilke fødevarer, der vejer tungest, når det handler om klimabelastning.”

Dagens temaer

  • Bæredygtige, velsmagende, grønne måltider • Vejen til velsmag
  • Grøn umami • Bælgfrugter i børnehøjde • Mad- og måltidskultur

Som udgangspunkt; én deltager pr medlemsinstitution - først til møll

Se vedhæftede for tilmeldingsinfo

Dokument: FADD_MMH_april2023.pdf

Udskrevet fra www.fadd.dk 01,10,2023