TAK fra Søren Skjødt

...

Kære alle,

Jeg har i mange år sagt – og ment – at kontakter er bedre end kontanter.

Rigtigheden af det udgangspunkt er i overvældende grad blevet bekræftet i forbindelse med de mange hilsner og gaver, jeg har modtaget i anledning af afslutningen på min formandstid i FADD.

Jeg vil gerne takke alle jer, der i virkeligheden er meget mere end kontakter, som på Facebook, på Linkedin, til sekretariatet i FADD, i min indbakke, på Godhavnsvej og på min privatadresse har taget jer tid til at give respons for den indsats, som jeg har fået lov til at stå i spidsen for i en længere årrække.

Men det er mig, der takker og er taknemmelig.

Tak for tilliden, opbakningen og tilbagemeldingerne når vi er lykkedes med noget.

Tak for rummeligheden, taletiden og platformene, når vi fik eller tog plads.

Tak for kvalificering af indspark og udmeldinger, som de er kommet til udtryk gennem tæt samarbejde med sekretariat , bestyrelsesmedlemmer, FADDs medlemmer og samarbejdspartnere fra nær og fjern.

Jeg har følt mig uendelig privilegeret og løftet af den faglighed, ordentlighed og besindighed, som er foreningens DNA og etiske pejlemærker.

Den kraft gør, at jeg trygt afleverer formandskasketten til Charlotte Møller Pedersen, der nu sammen med en meget stærk fagligt funderet bestyrelse og sekretariatet skal i gang med de vigtigste opgaver i det man - når man har min alder - godt må kalde mands minde.

 

Bedste hilsner

Søren Skjødt

 

OBS

Det ledsagende foto er IKKE indsat af Søren Skjødt, men foranlediget af en ret højtstående medarbejder i FADDs sekretariat.

Denne medarbejder foretrækker anonymitet.

Fotoet viser den buste, som en ligeledes anonym billedhugger er ved at færdiggøre.

Opsætningslokalitet overvejes ... ????

Dokument:

Udskrevet fra www.fadd.dk 25,01,2021